Åbent Spisefællesskab

Frivillige er godt i gang i køkkenet. Kartoflerne er skrællet, kødet steger lifligt, og grøntsagerne er sat over. Desserten, som i dag er frugtgrød, er også næsten klar til servering.

Kaffevognen er kørt frem. Flere er også kommet i god tid og har sat sig med en kop. Snakken går lystigt, mens duften fra køkkenet får ens mundvand til at løbe.

Snart er det tid til at gå til bords. Vi får altid to retter mad. Mellem retterne slår vi lidt mave med fællessang fra Højskolesangbogen og lidt underholdning i form af fortælling eller quiz.

Spisefællesskabet er for alle, som har lyst til at nyde et godt traditionelt måltid sammen med andre.

Torsdag i ulige uger (juli måned undtaget) samles vi så småt i Sognehuset fra kl. 11.00. Så er der lige tid til en kaffetår og en sludder, inden vi går til bords ved 12 tiden. Vi slutter samværet ved 13.30 tiden.

Pris for to retter mad og kaffe 50,00 kr.

Tilmelding er ikke nødvendig. Alle er hjertelig velkommen.

Sognemedhjælper Jytte Jacobsen
smh-voksne@holstebrokirke.dk