Bøn i Bevægelse

Bøn i Bevægelse er bøn, hvor hele 'mig med krop, sjæl og ånd er til stede. Hvor jeg ikke skal nogen steder hen. Hvor jeg bare er hjemme hos mig selv og hjemme hos Gud.

Bøn i Bevægelse er en meditationspraksis, som leder dig dybere ind i bønnens landskab til nærvær med Gud og dig selv.

Vi benytter langsomme bevægelser sammen med få ord. Bøn i Bevægelse kræver ikke perfekte bevægelser.

Aftnerne ledes af Tove Rask Søndergaard og Kirsten Slot Jacobsen og består af en time med øvelser og en smag af stilhed.

Derefter er der the og vand til dem, der har lyst. Der er en sammenhæng mellem aftenerne, men det er fuldt ud muligt at være med en enkelt aften.

Kom med den anden torsdag i måneden kl. 19.30 - 21.00 Kirkestræde 9, 7500 Holstebro.

14. februar
14. marts
9. maj

Aftnerne er arrangeret i et samarbejde mellem Holstebro Kirke og Areopagos.
Tilknyttet fil:    Bøn i Bevægelse (682 Kb)
Tove Søndergaard Areopagos Kristen meditation Tilmeld Nyhedsmail