Frivillige hænder

Torsdagsklubhjælper

OPGAVE
At hjælpe med klargøring til torsdagsklubber, hvilket indebærer forinden arrangementet at brygge kaffe og the, anrette brød og lignende og efterfølgende at vaske og rydde op.

Torsdage i ulige uger fra kl. 13.15-17.00

Hjælper ved Åbent Spisefællesskab

OPGAVE
At hjælpe med klargøring til og oprydning efter åbent spisefællesskab, hvilket indebærer alsidige opgaver fra fx at skrælle kartofler, ordne grøntsager, vaske op, dække bord, folde servietter, anrette maden og servere. Har du mest mod på konkrete opgaver på et mere præcist tidspunkt, end nedenfor nævnt, kan det sagtens arrangeres.

Torsdage i lige uger fra kl. 9.30-14.30

Hjælper ved Julemarked

OPGAVE
Der er flere forskellige opgaver i forbindelse med julemarkedet – både forberedelser før, aktiviteter under og efter:

• at hjælpe med indsamling af gevinster til julemarkedets tombola
  • at hjælpe med at fremstille dekorationer og binde adventskranse
  • at være sælger i diverse boder under selve julemarkedet
  • at hjælpe med oprydning

TIDSFAKTOR
Et par timer, men hvornår afhænger af, hvilken opgave man melder sig til – om det er i september/oktober, hvor vi indsamler gevinster eller i løbet af arrangementet, som i 2016 foregår lørdag den 26. november

Hjælper ved årtidsbestemte arrangementer

OPGAVE
I løbet af året afholder vi forskellige arrangementer/fester eksempelvis i forbindelse med højtiderne. Ofte har vi der brug for ekstra hænder til fx at dække bord, hjælpe med at servere mad, brygge kaffe, vaske op og andet.

Det kunne være at være frivillig i juleaftens værtsgruppe, hjælpe til ved høstfesten eller det ved det årlige påskemåltid Skærtorsdag.

TIDSFAKTOR
Arrangementer holdes typisk i forbindelse med en gudstjeneste, og man hjælper oftest en times tid inden gudstjenesten og et par timer efter.

Hjælper ved Sommermarked

OPGAVE
At hjælpe i køkkenet med tilberedning af mad til cafeen eller være sælger i cafeen.

TIDSFAKTOR
Et par timer i løbet af arrangementet, der som regel løber af stablen i den sidste weekend i august.

Kirketjener Klaus Johansen

Hjælper ved Hverdagsaftner

OPGAVE
At hjælpe med opvask og oprydning efter hverdagsaftner