Frivillige hænder

OPGAVE
De Folkekirkelige Børne- & Ungdomsorganisationer har altid brug for en hjælpende hånd. Har du lyst til at blive leder i en af disse organisationers børne- eller ungdomsarbejde, så kontakt dem gerne.

TIDSFAKTOR
Der er ofte tale om én eftermiddag eller aften om ugen samt et månedligt ledermøde, afhængigt af hvordan de pågældende har organiseret sig.

KONTAKT for nærmere info
Kig på de forskellige organisationers hjemmesider og kontakt dem, der har din interesse.
Mia Wriedt Børn & Unge Foreninger