Holstebro Gospelfestival

Holstebro Gospelfestival arrangeres i samarbejde mellem Holstebro Gospelkor og Holstebro Kirke og afholdes i Holstebro Kirke og Sognehuset.

Tilmelder du dig festivalen, deltager du i en gospelworkshop, hvor vi øver hele lørdag og søndag frem mod en koncert i Holstebro Kirke søndag eftermiddag.

Entréindtægterne fra koncerten går til samtalegrupperne Børn og Unge i Sorg.

Holstebro Gospelfestival er for ALLE! Det er udelukkende lysten til at synge go-spel, der er afgørende for deltagelse. Alder, korerfaring og nodekendskab spiller ingen rolle – bare du har lyst, så kom og syng med.

Vi bestræber os på at engagere dygtige og anerkendte gospelkorledere, så man som deltager får en rigtig god oplevelse. Vi lægger os også i selen for at skabe nogle gode rammer for hyggeligt samvær.

I 2016 afholdes festivalen den første weekend i oktober - den 1. & 2. oktober, lørdag kl. 10.00-17.00 og søndag kl. 10.00 – afslutningskoncert kl. 16.00 i Holstebro Kirke.

Vi har hyret Hans Christian Jochimsen, landets gospelkoryfæ nummer ét, til at lede workshoppen. Hans Christian er anerkendt både inden- og udenlands. Hans egne gospelsange synges af kor over hele verden, og uge efter uge valfarter op mod tusind vidt forskellige mennesker til hans faste kor og workshops i København.

Det koster kr. 400,00 at deltage i Holstebro Gospelfestival. Prisen dækker kur-susafgift, materialer, forplejning (formiddag, middag og eftermiddag begge dage).

Du tilmelder dig ved at sende en mail til kt@holstebrokirke.dk. Herefter modtager du en bekræftelse på din tilmelding med information om, hvordan du betaler. Du er først endelig tilmeldt, når du har betalt – og tilmeldingen er bindende.

Inge Damtoft FB - Holstebro Gospelfestival Kirkekoncerter Syng i Kirkekor