Holstebro Kirkes Kor

HOLSTEBRO KIRKES KOR består egentlig af 3 kor – Spirekoret, Juniorkoret og Ungdomskoret.

Spirekoret og Juniorkoret har en række mindre opgaver i løbet af året, mens kirkens Ungdomskor har den fornemme opgave at medvirke ved næsten alle gudstjenester og højmesser i kirken.

Spirekoret er for børn fra 3. og 4. klassetrin.

Man rykker op i Juniorkoret efter endt spirekorforløb. I både spirekor og juniorkor bliver man gjort bekendt med nodelæsning, stemmens brug og en del den musik, vi bruger i gudstjenesterne.

For at blive optaget i Ungdomskoret skal man aflægge en optagelsesprøve. Koret vil gerne hyre sangere fra folkeskolens ældste klasser samt fra ungsomsuddannelserne (gymnasiet, handelsskole m.v.).

Man skal være opmærksom på, at ansættelse i koret forpligter. Det er derfor klogt at gøre sig klart, om man kan deltage aktivt i korsangen søndag morgen.

Prøvetider

Spirekor og Juniorkor prøver som udgangspunkt i korlokalet på 1. sal i Sognehuset, men af og til også i kirken.

Spirekor: onsdage 16.30 - 17.15
Juniorkor: onsdage fra 15.30 - 16.30

Ungdomskoret øver som udgangspunkt i kirke torsdage 16.00 - 17.30, men af og til i korlokalet i Sognehuset.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt en af korlederne

Spirekor & Juniorkor
Karen Skovbjerg på 3033 9810