Holstebro Sogns Menighedsplejes bestyrelse

Menighedsplejens bestyrelse vælges af Holstebro Kirkes menighed ved generalforsamlingen på årsmødet, der afholdes hvert forår. Man har stemmeret og er valgbar til bestyrelsen, hvis man er medlem af Folkekirken i Holstebro Sogn. Enkelte af bestyrelsens medlemmer er fødte medlemmer. Det gælder sognepræsterne – pt er to af kirkens sognepræster medlemmer, en repræsentant fra menighedsrådet og Holstebro Kirkes to sognemedhjælpere.

Bestyrelsen består af

Erik Ladegaard, (sognepræst), formand
Vagn Ove Høgild, næstformand
Lisbeth Bust Villadsen, (repræsentant for menighedsrådet), kasserer