Hverdagens menighedsplejeaktiviteter


Diakonale tilbud i Sognehuset

Ved Holstebro Kirke har vi en bred vifte af diakonale tilbud i hverdagen. De fleste af disse foregår i Sognehusets lokaler – heriblandt:

Søndagshygge
Pigeaften - for kvinder i alle aldre 
InTRO
Åbent spisefællesskab
Torsdagsklub
Mændenes Morgenkaffe

Klik på linket, og du kan læse mere om de enkelte aktiviteter. Fælles for vores diakonale tilbud er, at det er tilbud om samvær og fællesskab.


Besøgstjeneste

Menighedsplejen står bag Holstebro Kirkes Besøgstjeneste. Vi hjælper gerne med at finde en frivillig besøgsven til dig, som har lyst til at lære et andet menneske at kende, og som måske har fået svært ved selv at komme ud blandt andre.

Læs mere om vores besøgstjenester her


Samtalegrupper for børn og unge i sorg eller skilsmisse

I sin tid var Holstebro Sogns Menighedspleje blandt initiativtagerne til ’Samtalegrupper for børn og unge i sorg’ og ’Samtalegrupper for skilsmisseramte børn og unge’, og vi er fortsat engageret i arbejdet.

Du kan læse mere om grupperne her


Sorggrupper for voksne

Alle, der har lidt tab og mistet som følge af død, har behov for at tale med og dele deres sorg med andre. Sammen med byens øvrige menighedsplejer og Kultur og Frivillighuset driver vi netværks- og samtalegrupper for voksne i sorg.

Læs mere om grupperne her


Forebyggende parkurser PREP

I samarbejde med byens øvrige menighedplejer afholder vi to gange årligt PREP kurser.

PREP er et forbyggende og relationsudviklende kursus. Der er hverken tale om gruppearbejde eller traditionel parterapi. På PREP-kurset arbejder man kun med sin partner, og man skal altså ikke indvie andre i ens parforhold.

Læs mere om PREP her


Erik Ladegaard Inge Damtoft Intro Pigeaftner
Om holstebro kirke

Holstebro Kirke er en levende bykirke som ligger i centrum af Holstebro - udover gudstjenester afholder Holstebro Kirke arrangementer, som retter sig mod byens naturlige liv.
Den nuværende sognekirke blev bygget i 1907 og står det samme sted som den gamle middelalderkirke - Maria Kirke fra 1340.

Kirkestræde 9A
7500 Holstebro
Tlf. 97 42 02 63
holstebro.sogn@km.dk