Kirkekaffe & -frokost

Hver søndag efter gudstjenesten kl. 10.00 serverer frivillige kaffeværter kirkekaffe og hjemmebagte småkager i våbenhuset.

Én søndag i måneden rykker vi dog i Sognehuset, hvor der desuden serveres en bid brød. Det fremgår af kalenderen, hvornår kirkekaffen serveres i Sognehuset.

Uanset om vi bliver i våbenhuset eller går i Sognehuset, er kirkekaffen en god anledning til, at vi lige kan vende stort og småt og få ønsket hinanden god søndag.

En gang om måneden - stort set - er der mulighed for at deltage i kirkefrokost, ofte i forbindelse med at vi markerer højtider eller andre fester. Det fremgår af kalenderen, hvornår der er kirkefrokost.

Ved kirkefrokost er der ingen tilmelding. Egenbetalingen er 40,00kr. Der er dog undtagelser, men det vil i så fald fremgå af diverse opslag og meddelelser.
Jytte Jacobsen Bliv besøgsven Genbrugsbutikker Tilmeld Nyhedsmail