Kirken er åben

Alle hverdage er kirken åben kl. 9.00-17.00. Lørdag fra 9-12.

Her er der mulighed for at besøge kirken som turist eller for bøn, stilhed, lystænding og eftertanke. På vej ind i kirkerummet er der et lille bord med en bibel og ugens bibelord, som man kan tage med sig og bruge i sin andagt.

På en hylde ved lystræet findes bibelen på en lang række sprog. Man kan også bare sætte sig og være stille eller knæle ved alteret.

Bemærk: Adgangen til kirken kan blive begrænset i tilfælde af kirkelige handlinger.
Klaus Johansen Søren Nielsen Træffetid Andagt & Bøn Kirkekoncerter