Kristen Meditation i kirken

Meditation

Kristen Meditation i kirken er udvalgte mandage kl. 19.30-20.45 i Holstebro Kirke

Kristen meditation giver en pause fra dagens gøremål og mulighed for kontakt med livets skaber. Der er en rig tradition i kristendommen for åndelig fordybelse, og vi vil i efteråret 2017 prøve tre former fra forskellige traditioner.

I stilheden vil vi finde ro og søge at få erfaring med Guds nærvær.

Der er ikke tale om et forløb, så du kan frit være med de aftener, du har lyst til og mulighed for. Ingen tilmelding!

Tove Søndergaard
tovers@live.dk

Christfulness-meditation

Efter inspiration fra "I Mesterens lys", som er begyndt af præst Ole Skjerbæk Madsen.

Vi vil søge at blive fyldt af Jesu Kristi fred, glæde og kærlighed eller prøve en anden af hans meditationer.

15. januar
5. februar
26. februar

Et kærligt tilbageblik over dagen

Efter inspiration af Ignatios af Loyola, som var med til at grundlægge Jesuitter-ordenen.

I stilheden vil vi søge erfaringen af Guds nærvær og hans vejledning af os på livets vej.

5. marts
19. marts

Kristuskrans-meditation

Den svenske biskop, emeritus Martin Lønnebo har udtænkt en perlekrans til bøn og fordybelse, sjælens redningskrans.

Medbring gerne din egen kristuskrans, hvis du har én.

7. maj
28. maj