Kristen Meditation i kirken

Meditation

Kristen Meditation i kirken er 1. og 3. mandag i måneden kl. 19.30-20.45 i Holstebro Kirke

Kristen meditation giver en pause fra dagens gøremål og mulighed for kontakt med livets skaber. Der er en rig tradition i kristendommen for åndelig fordybelse, og vi vil i efteråret 2019 prøve tre forskellige former fra tre forskellige inspirerende personer.

I stilheden vil vi finde ro og søge erfaringen af Guds nærvær.

Der er ikke tale om et forløb, så du kan frit være med de aftener, du har lyst til og mulighed for.

Ingen tilmelding!

Tove Søndergaard
T 9742 8370 / 5153 2091
tovers@live.dk

Et kærligt tilbageblik over dagen

Efter inspiration af Ignatios af Loyola, som var med til at grundlægge Jesuitter-ordenen.

I stilheden vil vi søge erfaringen af Guds nærvær og hans vejledning af os på livets vej.

Bønnens Have

Inspireret af bogen af Martin Lønnebo, svensk biskop emeritus, om bønnens have, som vi sammen vil søge i vores eget hjerte.

Kristuskrans-meditation

Den svenske biskop emeritus Martin Lønnebo har udtænkt en perlekrans til bøn og fordybelse, sjælens redningskrans.  Vi har kranse, du kan låne, eller du kan medbringe din egen.

Christfulness-meditation

Efter inspiration fra "I Mesterens lys", som er begyndt af præst Ole Skjerbæk Madsen.

Vi vil søge at blive fyldt af Jesu Kristi fred, glæde og kærlighed eller prøve en anden af hans meditationer.

Efteråret 2019

19. august