Morgenandagt

Lysene er tændt på kirkens alter. Lyde udefra indikere, at en ny dag har taget sin begyndelse, og snart slår kirkeklokken 9.30. Det er fredag, og det er atter tid til morgenandagt med

- salmesang & musik
- tekstlæsning
- bøn & tid til eftertanke

Alle, der har lyst til eller brug for en rolig stund, er velkommen til morgenandagt i Holstebro Kirke. Vi samles fredage i lige uger kl. 9.30.

Efter andagten er du velkommen til at gå med i Sognehuset til formiddagskaffe. Her byder vi på hjemmebagte boller m. ost og marmelade samt en småkage til kaffen. Det koster kr. 5,-.

Se Kalenderen for datoer for Morgenandagt

Jytte Jacobsen Søren Nielsen Træffetid Natkirke Kristen meditation