Mindeaften

Oplev den stille, dybe aftenstemning i Holstebro Kirke, Knudsens og Tobaksfabrikken

Fredag d. 1. november kl. 19.00 i Holstebro Kirke

Kirken er åben fra kl. 18.00.
Programmet begynder kl. 19.00 og varer til ca. kl. 20.15. Knudsens er åben fra kl. 20.15.

Kirken
Anne Odgård Kvintet, organist Niels Bitsch Nielsen og sopran Cathrine Breinholt samt personlige beretninger og mulighed for at tænde lys m m.

Knudsens
Anne Odgård Kvintet. Indslag fra to sangere fra Herning Kirkes Drengekor.

Ostetallerken á 100 kr. kan købes i Musik-teatrets billetsalg, Musikteatret.dk, på kordegnekontoret eller i døren på Knudsens.

Tobaksfabrikken
Slut aftenen af på Tobaksfabrikken, Lille Østergade 3a kld.

Arrangør
Samarbejde mellem Musikteatret Holstebro, Tobaksfabrikken og Holstebro Kirke v/Søren Nielsen tlf. 23445825.

Gratis entré.

Søren Nielsen tlf. 2344 5825

Alle er velkommen

Ovenstående er programmet for 2019