Natkirke

Natkirken er et supplement til kirkens øvrige gudstjenester – en åbning for andre og nye måder at søge Gud på.

Natkirken er ideel til udfoldelse af den kristne spiritualitet. Her er sanser, følelser, åndelig og meditativ søgen, samtale og bøn derfor i højsæde. Her er også plads til tvivl og diskussioner.

Der er forskelligt program hver fredag i Holstebro Kirkes Natkirke.

Du vil kunne opleve:

• Andagt
  • Nikodemussamtale
  • Stilhed
  • Bøn
  • Lystænding
  • Nadverfejring

Du er altid velkommen til at komme indenfor og deltage i det, der foregår, eller at nyde natkirken, som du selv har lyst til. Der er også mulighed for at få en kop kaffe eller te.

Velkommen indenfor til Holstebro Kirkes Natkirke som er åben fredag aften fra kl. 20.00-23.00.

Mia Wriedt FB - Mia Wriedt Gospelfestival Andagt & Bøn Hverdagsaftner