Navneændring

Navneændring anmeldes digitalt på www.borger.dk under fanen "familie og børn".

Anmodning om navneændring behandles først efter indbetaling af et gebyr på kr. 480,-. Betaling sker med Dankort forbindelse med indtastningen af navneændringen.

Navneændring på bryllupsdagen er dog gebyrfrit, hvis der opstår navnefællesskab efter den ønskede navneændring. Det er derfor vigtigt at vælge blanketten: "Navneændring på bryllupsdagen."

Yderligere oplysninger kontakt kontoret på 9742 0263.

Spørgsmål til regler for navneændring og betaling kan rettes til kordegnekontoret.

Kordegnekontoret Kordegnekontoret Borger.dk Kalender