Årsmøde for Børn og Unge i Sorg 2020

24. januar 2020

Velkommen d. 26. februar til Årsmøde for Børn og Unge i Sorg i Sognehuset kl. 17.00-19.00


Hvert år mister mange børn og unge nære pårørende. Det sker også i Holstebro. Det kan være tab af en mor eller en far, en søster eller en bror. Det er en kæmpe omvæltning og forandring både følelsesmæssigt, men også i dagligdagen, at miste. Det er vigtigt, viser alle undersøgelser, at have jævnaldrende at snakke med, som har oplevet noget lignende. Derfor har vi oprettet en sorggruppe for børn og unge, ledet af 1-2 voksne, hvor de kan tale sammen.

På årsmødet mødes interesserede, frivillige, sorggruppeledere, forældre, børn og unge, der går i sorggruppe hinanden og styregruppen for Børn og Unge, som står for arrangementet. Her kan du høre mere om og stifte nærmere bekendtskab med arbejdet i sorggrupperne i Holstebro.Niels Arne Christensen Børn & Unge i Sorg Miss You Like Crazy Tilmeld Nyhedsmail
Om holstebro kirke

Holstebro Kirke er en levende bykirke som ligger i centrum af Holstebro - udover gudstjenester afholder Holstebro Kirke arrangementer, som retter sig mod byens naturlige liv.
Den nuværende sognekirke blev bygget i 1907 og står det samme sted som den gamle middelalderkirke - Maria Kirke fra 1340.

Kirkestræde 9A
7500 Holstebro
Tlf. 97 42 02 63
holstebro.sogn@km.dk