Årsmøde i Børn & Unge i Sorg 2020

13. februar 2020
Onsdag d. 26. februar 2020 kl. 17.00 -19.00
i Holstebro Kirkes Sognehus

Børn & Unge i Sorg er en del af kirkens diakonale arbejde, hvor vi arbejder med sorggrupper for børn og unge, der har mistet en forælder eller søskende. Til årsmødet kan I høre om det forgangne år samt planer for fremtiden. Der vil være kreativt bord til børnene.

1) Velkomst og suppe
2) Sang
3) Årsberetning v/ formand Niels Arne Christensen
4) Regnskab v/ kasserer
5) Beretning fra grupperne:
    - Yngste
    - Ældste
    v/ gruppeleder Jette Børlum
6) Sang og afrunding

Der serveres kaffe mv. undervejs

Vel mødt

Om Børn & Unge i Sorg
Børn & Unge i Sorg er et tilbud om samværs- og samtalegrupper i Holstebro og omegn for børn fra 8-17 år. Grupperne har eksisteret siden september 2002 som et selvstændigt projekt, hvor vi løbende evaluerer og udvikler arbejdet. Det er gratis for deltagerne at komme i samværs- og samtalegrupperne.

Niels Arne Christensen Børn & Unge i Sorg Miss You Like Crazy Tilmeld Nyhedsmail