29. maj 2017

Nyt hold starter onsdag d. 30. august kl. 9.30 (husk tilmelding)

Babysalmesang er en mulighed for sammen med sit barn at opleve glæden og nærværet igennem salmesangen i kirkens rum. Forløbet vil strække sig over 10 uger, hvor der hver onsdag formiddag vil blive budt på salmesang, dans, fagter og sanse-aktiviteter med vifter, sæbebobler og andre effekter.

Efterfølgende er man velkommen i Sognehuset til en tår kaffe og hyggesnak.

For tilmelding og flere oplysninger kontakt sognemedhjælper for børn og unge, Rune Hoff Lauridsen, på tlf. 2917 2839 eller mail spb@holstebrokirke.dk.

Rune Hoff Lauridsen Babysalmesang FredagsForum Tilmeld Nyhedsmail