Babysalmesang - få ledige pladser i april

8. januar 2019
Alle babyer mellem 3 og 10 måneder, samt deres forældre inviteres til Babysalmesang i Holstebro Kirke.

Babysalmesang er en mulighed for at opleve nærværet ved den danske salmeskat sammen med sit barn. Salmesangen kombineres med fagtesange, dans, brug af tørklæder, sæbebobler og andre effekter.

Det er en gave et se babyernes glæde ved sangen, og opleve hvordan de efterhåndenden genkender kirkerummet, og se deres forventningsfulde ansigter.

Hold i foråret
Der starter følgende to hold babysalmesang i Holstebro Kirke i foråret 2019:

6. februar
Ingen ledige pladser, men mulighed for at bliver skrevet på venteliste.

Stadig ledige pladser – først til mølle princippet.

For tilmelding eller nærmere information kontakt:

Sofie Vindum, Sognemedhjælper for børn og unge – smh-bu@holstebrokirke.dk eller 2917 2839

Sofie Vindum Babysalmesang Legestuen Duen Tilmeld Nyhedsmail