Babysalmesang - nye hold til januar

21. september 2018
Alle babyer mellem 3 og 10 måneder, samt deres forældre inviteres til Babysalmesang i Holstebro Kirke.

Babysalmesang er en mulighed for at opleve nærværet ved den danske salmeskat sammen med sit barn. Salmesangen kombineres med fagtesange, dans, brug af tørklæder, sæbebobler og andre effekter.

Det er en gave et se babyernes glæde ved sangen, og opleve hvordan de efterhåndenden genkender kirkerummet, og se deres forventningsfulde ansigter.

De nye hold starter januar i Holstebro Kirke, og forløbet vil strække sig over ni onsdage.

For tilmelding eller nærmere information kontakt:
Sofie Vindum, Sognemedhjælper for børn og unge – smh-bu@holstebrokirke.dk eller 2917 2839

Rune Hoff Lauridsen Babysalmesang Spaghettigudstjeneste Tilmeld Nyhedsmail