Babysalmesang - venteliste

27. juni 2019
25. september starter vi med et nyt hold til Babysalmesang

Babysalmesang er et musikalsk og rytmisk tilbud til familier med helt små børn i alderen 3-10 måneder eller en anden voksen. Vi laver for
skellige aktiviteter, der giver forældre og børn et tæt forhold til Folkekirkens salmer.

Undervejs synger vi salmer og leger sanglege med børnene. Måske blæser vi sæbebobler, danser og spiller på instrumenter for børnene, så de oplever kirkerummet og den danske salmeskat med alle sanser.

Hvert forløb strækker sig over ti onsdage, og det er gratis at være med.

Vi glæder os over hvert nyt hold som kommer hos os og glæder os til at se jer.

Lige nu er september-holdet fyldt, men det er muligt at komme på venteliste ved kontakt til nedenstående.

For yderligere informationer og tilmelding kontakt
kirke- og kulturmedarbejder Sofie Vindum,
 smh-bu@holstebrokirke.dk