Bøn i Bevægelse

20. januar 2019
Torsdag d. 14. februar kl. 19.30 i Sognehuset

Bøn i Bevægelse er en meditationspraksis, som leder dig dybere ind i bønnens landskab til nærvær med Gud og dig selv.

Vi benytter langsomme bevægelser sammen med få ord. Bøn i Bevægelse kræver ikke perfekte bevægelser.

Bøn i Bevægelse bliver ledet af Tove Søndergaard og Kirsten Slot Jacobsen og består af en time med øvelser og en smag af stilhed.

Derefter er der the og vand til dem, der har lyst. Der er en sammenhæng mellem aftenerne, men det er fuldt ud muligt at være med en enkelt aften.

Læs mere på Areopagos.

Tove Søndergaard Bøn i Bevægelse Kristen meditation Tilmeld Nyhedsmail