Børnejul 2019

1. december 2019
Onsdag d. 18. december kl. 10.00 i Holstebro Kirke

Sognepræst Mia Wriedt inviterer Holstebros børnehaver, vuggestuer og dagplejere indenfor i kirken til årets børnejul. Det vil vare ca. 30 min., og vi skal høre julefortælling, synge de bedste julesalmer og rigtig mærke julestemningen.

Er du bedsteforældre eller hjemmegående med børn i aldersgruppen, så er I meget velkomne til at deltage denne dag. Som forældre eller bedsteforældre er tilmelding ikke nødvendig.

Har din børnehave, vuggestue eller dagplejer ikke modtaget en invitation? Jeg har forsøgt at finde frem til så mange som muligt, men der kan være enkelt der er glippet i farten. Hvis dette er tilfældet, så tøv endelig ikke med at kontakte mig, så de også kan få en invitation! Jo flere jo bedre!

Kirke- & Kulturmedarbejder Sofie Vindum
smh-bu@holstebrokirke.dk