Børnejul

24. november 2018

Onsdag d. 12. december kl. 10.00 i Holstebro Kirke

Englen med de blå strømper og præsten Niels Arne Christensen inviterer Holstebros børnehaver, vuggestuer og dagplejere indenfor i kirken til årets børnejul. Det vil vare ca. 30 min., og vi skal høre Englen med de blå strømpers julefortælling, synge de bedste julesalmer og rigtig mærke julestemningen.

Er du bedsteforældre eller hjemmegående med børn i aldersgruppen, så er I meget velkomne til at deltage denne dag. Som forældre eller bedsteforældre er tilmelding ikke nødvendig.

Har din børnehave, vuggestue eller dagplejer ikke modtaget en invitation? Jeg har forsøgt at finde frem til så mange som muligt, men der kan være enkelt der er glippet i farten. Hvis dette er tilfældet, så tøv endelig ikke med at kontakte mig, så de også kan få en invitation! Jo flere jo bedre!

Kontakt
Sognemedhjælper Sofie Vindum
T 2917 2839
E smh-bu@holstebrokirke.dk
Sofie Vindum Legestuen Duen Spaghettigudstjeneste Tilmeld Nyhedsmail
Om holstebro kirke

Holstebro Kirke er en levende bykirke som ligger i centrum af Holstebro - udover gudstjenester afholder Holstebro Kirke arrangementer, som retter sig mod byens naturlige liv.
Den nuværende sognekirke blev bygget i 1907 og står det samme sted som den gamle middelalderkirke - Maria Kirke fra 1340.

Kirkestræde 9A
7500 Holstebro
Tlf. 97 42 02 63
holstebro.sogn@km.dk