Er du glad for at synge?

18. juli 2018

HOLSTEBRO KIRKES KOR består egentlig af 3 kor
- SPIREKORET, JUNIORKORET og kirkens UNGDOMSKOR

Spirekoret og juniorkoret har en række mindre opgaver i løbet af året, mens kirkens ungdom- skor har den fornemme opgave, at medvirke ved næsten alle gudstjenester og højmesser i kirken.

Spirekoret er for børn fra 3. klasse. Juniorkoret rykker man op i efter endt spirekorforløb. I både spirekor og juniorkor bliver man gjort bekendt med nodelæsning, stemmens brug og en del af den musik vi bruger i gudstjenesterne.

For at blive optaget i ungdomskoret skal man aflægge en optagelsesprøve. Koret vil gerne hyre sangere fra folkeskolens ældste klasser samt fra ungdomsuddannelserne (gymnasiet, handelsskole m.v.).

Man skal være opmærksom på, at ansættelse i ungdomskoret forpligter. Det er derfor klogt, at gøre sig klart, om man kan deltage aktivt i korsangen søndag morgen.

Korene øver i korlokalet på 1. sal i SOGNEHUSET og i kirken.

For yderligere information om bl.a. tider for korprøver kontakt:

Ungdomskoret
– korleder Niels Bitsch Nielsen på 2212 9502 – nbn@holstebrokirke.dk