Er Gud hjemme?

29. september 2017

Succesopera for hele familien opføres i Holstebro Kirke

“Er Gud Hjemme?” er en opera for hele familien.
Se den i Holstebro Kirke onsdag den 8. november kl. 17.00, når Operaen i Midten kommer på besøg.

Forestillingen ser på, hvad kirkerummet bruges til, og hvilken betydning det har at have et rum til refleksion. Tre mænd, måske er de vise, dukker op i en kirke. De kommer fra hvert sit sted, hver sin verdensdel. De møder en kirketjener med en fortid. Hun har fået nogle signaler, der antyder, at kirken skal lukkes.

Med humor, skøn musik og kirkerummets særlige karakter, er scenen sat til en spændende teateroplevelse.

Pia Rosenbaum har sat forestillingen i scene, og da den blev opført første gang var den en stor succes, der fik masser af ros.

Forestillingen varer en time og er arrangeret af Operaen i Midten.

Køb billetter til 45 kr. pr. stk. her

Kirsten Thoftgaard Spaghettigudstjeneste Foreninger Tilmeld Nyhedsmail