Evangelisk Alliance bedeuge

15. december 2017

7.-14. januar
Hver aften fra kl. 19.30 - ca. 21.00

I Holstebro er der tradition for at afholde Evangelisk Alliance bedeuge, hvor kristne samles på tværs af kirker og foreninger for at være fælles om bøn. Hver aften i bedeugen er der mulighed for at mødes i en af byens kirker kl. 19.30.

Temaet for dette års Bedeuge er - 'På vej – som pilgrim, fremmed og flygtning'.

Aftnerne vil give rum for bøn og for fællesskab på tværs af kirker i Holstebro, og de varer ca. 5 kvarter.

Tirsdag den 9. januar holdes aftenen i Holstebro Kirke i form af en gudstjeneste ved Tove Søndergaard og Erik Ladegaard.

Følgende aftner i bedeugen
Mandag den 8. januar: Baptistkirken, Valdemar Poulsens Vej 18
Tirsdag den 9. januar: Holstebro Kirke, Kirkepladsen
Onsdag den 10. januar: Indre Mission, Danmarksgade 16
Torsdag den 11. januar: Luthersk Mission, Valdemar Poulsens Vej 14
Fredag den 12. januar: Holstebro Pinsekirke, Allégade 2
- fredag aften er for og med farsi-talende; alt oversættes til dansk i samarbejde med Nørrelandskirken.
Lørdag den 13. januar: Holstebro OASEkirke, Valdemar Poulsens Vej 16
Søndag den 14. januar: Kristent Center Midt-Vest, Struervej 80