Evangelisk Alliance bedeuge

14. december 2018
6.-13. januar 2019

I starten af det nye år er der flere officielle bedeuger, hvor kristne samles hver dag for at bede sammen. I Holstebro er der tradition for at afholde Evangelisk Alliance bedeuge, hvor kristne samles på tværs af kirker og foreninger for at være fælles om bøn. Alle er velkomne!

Tid: Hver aften kl. 19.30 – ca. 21.00

Sted:
Søndag den 6. januar: Nørrelandskirken, Døesvej 1
Mandag den 7. januar: Baptistkirken, Valdemar Poulsens Vej 18
Tirsdag den 8. januar: Kristent Center Midt-Vest, Struervej 80
Onsdag den 9. januar: Indre Mission, Danmarksgade 16
Torsdag den 10. januar: Luthersk Mission, Valdemar Poulsens Vej 14
Fredag den 11. januar: Holstebro Kirke, Kirkepladsen
Lørdag den 12. januar: Holstebro OASEkirke, Valdemar Poulsens Vej 16
Søndag den 13. januar: Ingen møde denne aften

Desuden: Børnealliance for skolebørn i alderen 0.-6. klasse, med aftensmad for hele familien Fredag 11/1 kl. 17.30-19.00 Holstebro Pinsekirke, Allégade 2 i samarbejde med Nørrelandskirken.

Temaet for bedeugen i 2019 er ’Åndeligt venskab’.  Som kristne opfordres vi til at søge åndeligt venskab med andre mennesker og vandre med dem et stykke af livsvejen.

Indsamlingen i 2019 går til den persiske kirke i bl.a. Iran og Afghanistan.

Bedefoldere uddeles ved møderne. De kan anvendes såvel til Evangelisk Alliances bedeuge som til studiegrupper eller personligt brug. Nogle år anvendes bedefolderen også til den økumeniske bevægelses bedeuge (Danske Kirkers Råd).

Evangelisk Alliance blev oprettet i Danmark i 1884 til fælles bøn for kristen enhed. Alliancen findes i 128 lande og repræsenterer 420 millioner kristne.

Tilknyttet fil:    Folder (1597 Kb)
Tove Søndergaard Kristen meditation Natkirke Tilmeld Nyhedsmail