Himmelske Dage på Heden

25. april 2019
30. maj - 2. juni i Herning

Himmelske Dage, de tidligere Danske Kirkedage, er det største fælleskirkelige event i Danmark og arrangeres hvert tredje år.
Der er rigtig mange frivillige med i arbejdet med Himmelske Dage på Heden.

Som kirker og kristne vil vi gerne samles på tværs af kirkesamfund og kirkelige retninger til gensidig opmuntring, erfaringsudveksling og gudstjenestefejring. Vi vil gerne vise hinanden de muligheder og den mangfoldighed, der er i danske kirkeliv.

Formålet med Himmelske Dage er på bredest mulig fælleskirkelig basis at samle mennesker - både til trospraksis og trosamtale. Det betyder, at der sættes fokus på hvad troen er. Der sker meningsudveksling, hvor man i fællesskab behandler kirkens opgaver og problemer i verden, ligesom der er et ønske om at drøfte og tage hånd om et praktisk engagement i samfundet – lokalt, nationalt, internationalt og fælleskirkeligt. Himmelske Dage vil gerne både styrke deltagerne i deres kristenliv i hverdagen, men også åbne op og byde indenfor til dialog og fællesskab.

På Himmelske Dage på Heden er der et væld af programpunkter for alle aldre, som er lagt ind i interesse-ruter. Vælg den rute, der passer dig, eller lad dig overraske ved at gå en anden rute, end du normalt ville gøre.

Pris
Prisen for voksne er kr. 395,- for alle dage. Der er specialpris for studerende, og der er specialbilletter, hvis man kun ønsker at deltage i en lille del af Himmelske Dage på Heden.

Inkl. i prisen
Indeholder velkomstpakke, rabat på spisesteder, rabat til museer, bustransport, Gospelkor, adgang til Teologiens Døgn samt adgang til Det Himmelske Show i Jyske Bank Boxen lørdag den 1. juni 2019 - og selvfølglig adgang til alle ruterne på Himmelske Dage på Heden.

Bemærk
Holstebro Kirke arrangerer en sognetur til åbningsgudstjenesten - læs mere