Himmelske Dage på Heden

17. marts 2019

Sæt kryds i kalenderen!

Kristi Himmelfartsdag, torsdag d. 30. maj 2019 vil der være gudstjeneste i Holstebro Kirke kl. 10.00, og bagefter opfordres alle til at deltage i gudstjenesten på Torvet i Herning kl. 14.00, hvortil der vil være gratis bustransport fra Holstebro og retur:

12.30: Afgang fra Kirkepladsen v. Holstebro Kirke
14.00: Åbningsgudstjeneste på Torvet i Herning med stort kirkekor og biskop Henrik Stubkjær blandt talerne.
15.00: Danmarks længste kaffebord på Herning gågade – bagefter er der mulighed for at deltage i forskellige workshops og seminarer rundt i midtbyen.
17.00: Mulighed for hjemtransport fra opsamlingspladsen i Herning. Hjemkomst ca. kl. 17.45
22.00: Mulighed for hjemtransport fra opsamlingspladsen i Herning. Hjemkomst ca. kl. 22.45

Tilmelding kan ske til Kirkekontoret på e-mail holstebro.sogn@km.dk el. tlf. 9742 0263senest d. 14. maj. Ved tilmelding oplyses, hvilken hjemtransport der ønskes.

Ud over det store kaffebord er der ikke forplejning i tilbuddet, men transport er gratis for hver enkelt deltager.

De følgende dage er der også et alsidigt og spændende program, som løbende opdateres på www.himmelskedage.dk, hvor det allerede nu er muligt at købe billet.

Kordegnekontoret Himmelske dage Himmelske Dage - FB Tilmeld Nyhedsmail