Høstgudstjeneste

24. august 2018

Søndag 23. september fra kl. 10.00 i Holstebro Kirke

September er måneden, hvor vi traditionen tro skal holde stor fest i anledningen af høsten. Det gør vi naturligvis først og fremmest med en festlig høstgudstjeneste. Her er der som sædvanligt mulighed for at medbringe høstgaver i form af frugt og grønt, brød, blomster m.m.

Ved gudstjenesten holder vi også fast i den mangeårige tradition med høstoffergang til fordel for Folkekirkens Nødhjælp.

Ved den efterfølgende er der høstfest på Kirkepladsen. Her vil der være mulighed for at købe lidt at spise og drikke i madboden, der vil være forskellige aktiviteter – lege og konkurrencer for både børn og voksne, og ikke mindst bliver der mulighed for at danse folkedans.

Vi håber og tror på skønt sensommervejr, men vigtigst af alt, at du vil være med til at holde fejre høst med gudstjeneste og markedsfest.

Rune Hoff Lauridsen Gudstjeneste for unge Tilmeld Nyhedsmail