Hold juleaften i Sognehuset

9. november 2017

Alle der måtte have lyst er hermed inviteret til at fejre juleaften i Sognehuset, Kirkestræde 9a.

Vi holder en traditionel juleaften for både børn, unge og gamle med julemiddag, godter, dans om juletræ og julesang.

Aftenen begynder med middag kl. 18.00.

Prisen for at deltage i Juleaften er kr. 175,00, som betales ved tilmelding. Desuden skal du medbringe en lille gave til en værdi af ca. kr. 25,00.

Tilmelding (bindende) sker på Kordegnekontoret, Kirkestræde 9a, senest mandag den 18. december.

Det er Holstebro Sogns Menighedspleje, der arrangerer aftenen.

Hjertelig velkommen

Kordegnekontoret Kordegnekontoret Juleaften Tilmeld Nyhedsmail