Hverdagsaften

20. januar 2019
Torsdag d. 28. februar kl. 19.30 i Missionshuset

Forholdet mellem tro og helbred
Foredrag ved professor, dr. theol., Niels Christian Hvidt.

Niels Christian Hvidt har skrevet bogen Mirakler - møder mellem himmel og jord.

Om bogen
Mirakel:´Det, der er genstand for undren´- underfuld begivenhed, overnaturlige kræfters eller guddommelige magters handling i naturen, ofte i modstrid med naturlovene (fra Den Store Danske Encyklopædi).

Cand.theol. Niels Christian Hvidt giver en sober og nøgtern redegørelse for en række fænomener, der ikke kan forklares inden for de kendte naturloves rammer. Det er fænomener som blødende kristusskulpturer, pludselige og uforklarlige helbredelser, syner, åbenbaringer m.m. Bogen er baseret på en række populære artikler om mirakler, som Hvidt har skrevet til Weekendavisen.

Kr. 25,- for kaffe

Alle er velkommen