Hverdagsaften

Torsdag d. 28. marts kl. 19.30 i Sognehuset

Jeg mødte Jesus

Journalist og forfatter Charlotte Rørth

Charlotte Rørth har mødt Jesus i et lille kapel i Spanien. Hun har ladet sine totalt livsforandrende oplevelser gennemlyse gennemundersøge af mange slags psykologisk og medicinsk og filosofisk og teologisk kompetence. Det hele er endt med, at Charlotte Rørht i dag ikke vil kalde sig troende kristen, men "vidende" kristen. Hun VED, at hun har mødt Jesus.

Senere har hun udgivet en bog med mange menneskers reaktioner på hendes oplevelser. Det viser sig, at mange har mødt Jesus.

Kr. 25,- for kaffe

Alle er velkommen.