Hverdagsaften

24. august 2018
Torsdag d. 20. september kl. 19.30 i Sognehuset

”Det er din egen skyld - eller er det nu det?”

v/ Leif Andersen, lektor på Menighedsfakultet

Leif Andersen som er lektor på Menighedsfakultetet i Århus vil holde foredrag. Leif Andersen har skrevet flere bøger og er bl.a medforfatter til bogen ” Det er din egens skyld- Jobs Bog på nydansk og fortolket” udgivet af bibelselvskabet.

Denne aften vil handle om Job i Gl. testamente som oplever lidelser og ulykker vælter ham.

Aftenens tema er: Det er din egen skyld- eller er det nu det.

Efterårets tema er - Det Onde
Den onde er afskaffet, men det onde trives alt for godt ... langt væk og tæt på.
Så ubeskriveligt meningsløst. Livet og verden kunne ellers være så smukt.

Hvor kommer det fra? Hvordan opstår det?
Nogle påstår det er vores egen skyld - kan det virkelige være sandt, når vi nu er så mange, der længes efter harmoni og kælrlighed.

Vi har inviteret tre forfattere, hvoraf to desuden er teologer og præster til at komme og belyse emnet.

Jytte Jacobsen Hverdagsaftner Kirkekoncerter Tilmeld Nyhedsmail