Hverdagsaften

1. september 2019

Torsdag d. 19. september kl. 19.30 i Sognehuset

September er måneden, hvor hverdagsaftner starter op igen. I efteråret vil det overordnede tema være ”Gudstjeneste – liturgi og mening”.

Vi får besøg af Jakob Wolf. Jakob Wolf er lektor og dr. Theol. Han har skrevet bogen ”Gudstjenesten er et kunstværk”, som også er overskriften denne aften. Her er perspektivet, at gudstjenesten er et kunstværk i sin egen art, hvori forskellige kunstformer integreres i en helhed.

Selve foredraget er gratis, men det koster kr. 25.00 for kaffe m. brød.

Velkommen.

Inge Damtoft Hverdagsaftner Kirkecenter Tilmeld Nyhedsmail