Hverdagsaften

26. september 2019

Torsdag d. 10. oktober kl. 19.30 i Sognehuset

Denne aften er emnet ”Hvordan hænger en gudstjeneste sammen fra begyndelse til slutning?”

Det spørgsmål prøvede aftenens foredragsholder professor emeritus og dr. theol. Erik A. Nielsen for 30 år siden at besvare i bogen Den skjulte gudstjeneste.

Det er ikke blevet mindre vedkommende i den mellemliggende tid, der på mange punkter har bragt gudstjenesten ind i nyt lys og nye problemer.

Foredraget forsøger derfor at beskrive gudstjenesten som et helt og sammenhængende forløb. Med delvis overraskende resultater. Det munder ud i fortolkninger af dåben, nadveren og den aronitiske velsignelse.

Kaffen koster 25 kr.

Alle er velkomne.