Hverdagsaften

3. september 2018
Torsdag d. 25. oktober kl. 19.30 i Sognehuset

Derfor tror jeg på djævelen”
v/ Søren Ulrik Thomsen, forfatter

Søren Ulrik Thomsen er forfatter og skrev i 2013 et essay med denne titel til Weekendavisen.

Mød op og få Søren Ulrik Thomsen tanker om det gådefulde mørke vi ikke kan håndtere rationelt, og som han personaliserer som djævelen.

Kaffen koster 25 kr.

Efterårets tema er - Det Onde

Den onde er afskaffet, men det onde trives alt for godt ... langt væk og tæt på.
Så ubeskriveligt meningsløst. Livet og verden kunne ellers være så smukt.

Hvor kommer det fra? Hvordan opstår det?
Nogle påstår det er vores egen skyld - kan det virkelige være sandt, når vi nu er så mange, der længes efter harmoni og kælrlighed.

Vi har inviteret tre forfattere, hvoraf to desuden er teologer og præster til at komme og belyse emnet.

Jytte Jacobsen Hverdagsaftner Kirkekoncerter Tilmeld Nyhedsmail