Hverdagsaften - AFLYST

26. oktober 2018
Torsdag d. 15. november kl. 19.30 i Sognehuset

Arrangementet er desværre aflyst.

Fri os fra det onde”
v/ Sørine Gotfredsen, sognepræst & debattør

Om forskellen mellem Martin Luthers kamp for at finde frihed midt i troen på at være bundet til det onde og vores tid, hvor det onde i høj grad er blevet omdefineret, eller måske ligefrem afskaffet. Sørine Gotfredsen mener, at det onde bør genopdages, før vi for alvor kan forstå, hvad godhed og frihed er.

Sørine Gotfredsen udgav i 2017 på Kristeligt Dagbladds Forlag bogen "Fri os fra det onde".

Kaffen koster 25 kr.

Efterårets tema er - Det Onde

Den onde er afskaffet, men det onde trives alt for godt ... langt væk og tæt på.
Så ubeskriveligt meningsløst. Livet og verden kunne ellers være så smukt.

Hvor kommer det fra? Hvordan opstår det?
Nogle påstår det er vores egen skyld - kan det virkelige være sandt, når vi nu er så mange, der længes efter harmoni og kælrlighed.

Vi har inviteret tre forfattere, hvoraf to desuden er teologer og præster til at komme og belyse emnet.

Kordegnekontoret Hverdagsaftner Bogcafé Tilmeld Nyhedsmail