J.S Bachs Clavierübung III

18. oktober 2017

Over fire arrangementer, fordelt på fire dage, har du mulighed for at høre (om) Bachs Clavierübung III.

Onsdag 15. november kl. 19.30 vil der være koncert i kirken med indledende foredrag. Organist Niels Bitsch Nielsen fortæller om og spiller fra J.S. Bachs “Clavierübung dritter Teil” - Præludium, de små koralbearbejdelser, duetterne og fuga.

Torsdag 16. november kl. 19.30 er være foredrag i Sognehuset om Luthers katekismussalmer og J.S. Bachs Clavierübung III med Jørgen Kjærgaard. Vi skal høre om og synge de salmemelodier, der ligger til grund for J.S. Bachs storværk – Clavierübung III.

Lørdag 18. november Kl. 16.00 bliver igen koncert i kirken med indledende foredrag. Niels Bitsch Nielsen fortæller om og spiller fra J.S. Bachs“Clavierübung dritter Teil” - Præludium, de store koralbearbejdelser, duetterne og fuga.

Søndag 19. november Kl. 15.00 – spiller organist Niels Bitsch Nielsen hele værket ved en koncert i kirken. Koncerten bliver i to dele med en lille pause undervejs og mulighed for kaffe/the eller øl/vand.

Varighed m. pause ca. 2 timer.

Fri entré.

Niels Bitsch Nielsen Kirkekoncerter Syng i Kirkekor Tilmeld Nyhedsmail