Julehjælpen 2019

22. oktober 2019

Julehjælpen har været med til at redde julen for mange i Holstebro Kommune, ved jeg. De fleste familier, jeg som korshærspræst formidler hjælp til, er indstillet til mig gennem kommunens sagsbehandlere, hjemmevejledere eller af kommunens medarbejdere, som kender de økonomiske og personlige forhold i familierne. Også præster og medarbejdere i Kirkens Korshær kan indstille. Uddelingen, der sker så hele Holstebro Kommune er dækket ind, sker i samarbejde med præster fra sognene i Holstebro Provsti og andre betroede frivillige i Kirkens Korshær. Næsten al julehjælp afleveres personligt til modtageren på dennes adresse i perioden fra 1. december og frem til jul.

Al den julehjælp, jeg på denne måde som præst i Kirkens Korshær formidler, bliver stillet til rådighed i form af gaver, som typisk er små eller store beløb skænket af privatpersoner, foreninger, kirker eller firmaer i kommunen. Der er tale om økonomiske bidrag, som jeg modtager med stor taknemmelighed og formidler videre med stor glæde, og som jeg oplever bringer lykke og lidt mod på livet i den juletid, der kan være så svær en tid at komme igennem for familier eller enlige, der kender til fattigdom. 

Alle gaver til Julehjælpen ved Kirkens Korshær i Holstebro kommune er fradragsberettigede efter de gældende regler ligesom alle andre gaver til Kirkens Korshærs arbejde, når der anføres cpr. nr. ved indbetalingen. 

I 2016 blev der på denne måde ydet julehjælp for 260.000 kr. til 325 familier i Holstebro Kommune.

Julehjælpens konto i Ringkøbing Landbobank er: 

Reg. 7670 kontonr. 26 79 996

MobilePay 13 605


Tak for hjælpen og glædelig jul!

Søren Nielsen 
Sogne- og korshærspræst ved Holstebro Kirke
Rudesvej 15 
7500 Holstebro
T 2344 5825 / 9742 8142
E snie@km.dk
Søren Nielsen Julehjælpen Tak Tilmeld Nyhedsmail
Om holstebro kirke

Holstebro Kirke er en levende bykirke som ligger i centrum af Holstebro - udover gudstjenester afholder Holstebro Kirke arrangementer, som retter sig mod byens naturlige liv.
Den nuværende sognekirke blev bygget i 1907 og står det samme sted som den gamle middelalderkirke - Maria Kirke fra 1340.

Kirkestræde 9A
7500 Holstebro
Tlf. 97 42 02 63
holstebro.sogn@km.dk