Julevelgørenhedsmiddag

29. november 2018
Onsdag d. 12. december på Nr. Vosborg

Nyd en god middag med god samvittighed til

Igen i år inviterer vi til stor julemiddag på Nørre Vosborg hvor overskuddet går ubeskåret til Kirkens Korshærs Julehjælp i Holstebro Kommune.

Traditionen tro har vi en hyggelig aften med god mad og gode vine.

Al den julehjælp, jeg på denne måde som præst i Kirkens Korshær formidler, bliver stillet til rådighed i form af gaver, som typisk er små eller store beløb skænket af privatpersoner, foreninger, kirker eller firmaer i kommunen. Der er tale om økonomiske bidrag, som jeg modtager med stor taknemmelighed og formidler videre med stor glæde, og som jeg oplever bringer lykke og lidt mod på livet i den juletid, der kan være så svær en tid at komme igennem for familier eller enlige, der kender til fattigdom. Søren Nielsen, Sognepræst.

Programmet
18.30 Velkomstdrink