Julevelgørenhedsmiddag

29. november 2018
Onsdag d. 12. december på Nr. Vosborg

Nyd en god middag med god samvittighed til


Igen i år inviterer vi til stor julemiddag på Nørre Vosborg hvor overskuddet går ubeskåret til Kirkens Korshærs Julehjælp i Holstebro Kommune.

Traditionen tro har vi en hyggelig aften med god mad og gode vine.

Julehjælpen er med til at redde julen for mange i Holstebro Kommune og undervejs i middagen vil Korshærspræst Søren Nielsen kort fortælle om hvilken betydning jeres hjælp har for dem i støtter og hvordan det foregår

Al den julehjælp, jeg på denne måde som præst i Kirkens Korshær formidler, bliver stillet til rådighed i form af gaver, som typisk er små eller store beløb skænket af privatpersoner, foreninger, kirker eller firmaer i kommunen. Der er tale om økonomiske bidrag, som jeg modtager med stor taknemmelighed og formidler videre med stor glæde, og som jeg oplever bringer lykke og lidt mod på livet i den juletid, der kan være så svær en tid at komme igennem for familier eller enlige, der kender til fattigdom. Søren Nielsen, Sognepræst.

Programmet
18.30 Velkomstdrink
18.30 4-Retters Middag inkl. vine ad libitum
21.30 Aftenkaffe med julesmåkager
22.00 Afslutning

Pris
Pr. person kr. 495,-
Bestil på 9748 4897 samt hotel@nrvosborg.dk


Søren Nielsen Nr. Vosborg Julehjælpen Tak Tilmeld Nyhedsmail
Om holstebro kirke

Holstebro Kirke er en levende bykirke som ligger i centrum af Holstebro - udover gudstjenester afholder Holstebro Kirke arrangementer, som retter sig mod byens naturlige liv.
Den nuværende sognekirke blev bygget i 1907 og står det samme sted som den gamle middelalderkirke - Maria Kirke fra 1340.

Kirkestræde 9A
7500 Holstebro
Tlf. 97 42 02 63
holstebro.sogn@km.dk