KIS YOU!

22. februar 2019

Giv et kys! - Og få et tilbage!

ERFARINGSUDVEKSLING søndag 17. marts kl. 14-16.30 i Sognehuset

Venskabskontakter gør en positiv forskel for både nydanskere og danskere. Og der er brug for flere!

Kirkernes Integrations Samarbejde inviterer Holstebro til en spændende drøftelse om kirkens ansvar for flygtninge, der får opholdstilladelse i byen.

Arrangementet er for alle nysgerrige, allerede venskabskontaktpersoner- og familier og kirkernes ildsjæle.

Glæd dig til at høre om Linda og Torben Rahbæks erfaringer med at være venskabskontakter for en familie, god kaffe og kage, erfaringsudveksling og fælles drøftelse om, kirkenernes samlede opgave.

Glæd dig også til at høre Lone og Erik Ladegaard fortælle om deres livslange erfaringer med at åbne deres hjem og hjerter for mennesker – både om glæderne og udfordringerne.

Efter endt program afholder KIS generalforsamling, hvor alle er velkomne.

Arrangementet er gratis. Ingen tilmelding.

Håber vi ses!

Bestyrelsen for KIS HolstebroKIS Holstebro står for Kirkenes Integrations Samarbejde og har eksisteret siden august 2016. De fleste kirker og missionsforeninger i byen er med i KIS.  En af KIS' kerneopgaver er at etablere venskabskontakter for flygtninge, der har fået opholdstilladelse.
Erik Ladegaard Menighedsplejen Frivillige hænder Tilmeld Nyhedsmail
Om holstebro kirke

Holstebro Kirke er en levende bykirke som ligger i centrum af Holstebro - udover gudstjenester afholder Holstebro Kirke arrangementer, som retter sig mod byens naturlige liv.
Den nuværende sognekirke blev bygget i 1907 og står det samme sted som den gamle middelalderkirke - Maria Kirke fra 1340.

Kirkestræde 9A
7500 Holstebro
Tlf. 97 42 02 63
holstebro.sogn@km.dk