Koncert

27. september 2017
Mandag d. 16. oktober i Holstebro Kirke

Det Danske Pigekor

Det Danske Pigekor er et af Danmarks førende pigekor. Koret består af piger mellem 14 og 20 år, og er et kor for udvalgte, talentfulde sangere.

Koret giver talrige koncerter hvert år, både i korets lokalområde, men tager også på turnéer og har således optrådt i bl.a Spanien og USA de seneste år.

Repertoiret er varieret, og består både af danske sange, samt nyere og traditionelt korrepertoire. Til koncerten i Holstebro Kirke, har Det Danske Pigekor sammensat et program med nyere kendte og elskede danske sange, samt et par udenlandske klassikere af Mendelssohn og Benjamin Britten.

Koret ledes af Ole Faurschou, der er uddannet i København og Wien og som bor og arbejder på OrkesterEfterskolen i Holstebro

Fri entré.

Niels Bitsch Nielsen Kirkekoncerter Syng i Kirkekor Tilmeld Nyhedsmail