Koncert i Holstebro Kirke

4. oktober 2018
Fredag d. 26. oktober kl. 16.30

Koncert med Haderslev Domkirkes Pigekor

Koret synger bl.a. Christian Præstholms værk “Fem Kristus-ord". Desuden musik af John Rutter, den ungarske komponist Miklos Kocsar og af Francis Poulenc.

Om Haderselv Domkirkes Pigekor
Haderslev Domkirkes Pigekor er et af Danmarks førende pigekor med 45 sangere i alderen 12 - 20 år.

Pigekoret har et højt aktivitetsniveau og optræder årligt 20 - 25 gange i ind- og udland ved koncerter, gudstjenester og events.

Udover ugentlige korprøver, gruppeprøver og korrejser modtager pigerne solo-undervisning i sang ved erfarne sangere og sangpædagoger.

Haderslev Domkirkes Pigekor har indspillet og udgivet yderligere 3 CD’er, herunder en live-indspilning af Kim A. Arnesens “Magnificat” for bl.a. kor og strygeorkester.

Koret ledes og dirigeres af Thomas Berg-Juul.

Niels Bitsch Nielsen Kirkekoncerter Syng i Kirkekor Tilmeld Nyhedsmail