Kristen Meditation i kirken

14. december 2018

Mandag d. 21. januar kl. 19.30 i Holstebro Kirke

Bønnens Have

Inspireret af bogen af Martin Lønnebo, svensk biskop emeritus, om bønnens have, som vi sammen vil søge i vores eget hjerte.

Kristen Meditation i kirken er udvalgte mandage kl. 19.30-20.45 i Holstebro Kirke

Kristen meditation giver en pause fra dagens gøremål og mulighed for kontakt med livets skaber. Der er en rig tradition i kristendommen for åndelig fordybelse, og vi vil i efteråret 2017 prøve tre former fra forskellige traditioner.

I stilheden vil vi finde ro og søge at få erfaring med Guds nærvær.

Der er ikke tale om et forløb, så du kan frit være med de aftener, du har lyst til og mulighed for. Ingen tilmelding!

Tove Søndergaard
tovers@live.dk