Kristen meditation i kirken

9. november 2019

Mandag d. 18. november kl. 19.30 i Holstebro Kirke

Bønnens have efter Martin Lønnebo

Inspireret af bogen af Martin Lønnebo, svensk biskop emeritus, om bønnens have, som vi sammen vil søge i vores eget hjerte.

Kristen Meditation i kirken er udvalgte mandage kl. 19.30-20.45 i Holstebro Kirke

Kristen meditation giver en pause fra dagens gøremål og mulighed for kontakt med livets skaber. Der er en rig tradition i kristendommen for åndelig fordybelse, og vi vil i foråret 2019 prøve to nyere former og én fra 1500-tallet.

I stilheden vil vi finde ro og søge at få erfaring med Guds nærvær.

Der er ikke tale om et forløb, så du kan frit være med de aftener, du har lyst til og mulighed for. Ingen tilmelding!

Tove Søndergaard
tovers@live.dk