Mælkebøttearrangement

26. november 2017

Søndag d. 10. december kl. 14.00 i Sognehuset

Vi holder Holstebro Sogns Menighedspleje for fjerde år i træk Mælkebøttearrangement i Sognehuset. Det sker i samarbejde med Montageværkstedet, Holstebro Krisecenter, Kriminalforsorgen og Susanne Funch.

Der findes mennesker, der har haft og måske stadig har det svært, men som er brudt igennem alle hårde lag og nu er en smuk blomst, der står, hvor det egentlig ikke kan lade sig gøre – og blomstrer. Kom og se og lyt til, hvordan menneskelige mælkebøtter vokser og bliver smukke.

En kvinde, som har været ude for psykisk og fysisk vold
En kvinde som er kommet ud af misbrug
En mand, krigsveteran, ptsd-ramt og whistleblower
En mand, et tidligere bandemedlem En mand, der ....