Mælkebøttedag 2019

31. oktober 2019
Søndag d. 8. december kl. 14.00-16.30 i Sognehuset

Borgmester H. C. Østerby kommer og åbner dagen.

Kom og lyt til mælkebøttehistorier

En mælkebøtte er en smuk blomst, der normalt fjernes eller holdes nede. Men den er svær at udrydde, den gror op igennem de hårdeste lag og blomstrer midt ude på asfaltvejen.

Sådan er der også mennesker, der har haft alt for megen modstand. De har mødt det ene hårde lag efter det andet, men på underfuld vis blomstrer de ... på trods!

En kvinde, der har levet i et voldeligt parforhold, men som nu blomstrer i frihed.
En kvinde, der er kommet ud af ære/ skam problemer og lever et godt liv.
En, der er kommet godt ud af et narkomisbrug, og som nu lever et helt almindeligt liv som familiefar og chauffør.
En, der lever et godt liv, selvom barndommen var præget af alkohol.
En, der har overlevet krig og lever godt på trods af krigstraumer.

Vi skal høre mælkebøttekoret fra Kafferisteriet.

Arrangør: Holstebro Sogns Menighedspleje sammen med gode folk fra kriminalforsorgen, Montageværkstedet og krisecenteret m.fl.

Erik Ladegaard Menighedsplejen Julehjælpen Tilmeld Nyhedsmail