Menighedsplejens årsmøde 2019

1. marts 2019
Søndag d. 24. marts holder menighedsplejen ved Holstebro Kirke Årsmøde i Sognehuset lige efter højmessen.

Kirkegårdsleder Michael Smidemann vil orientere fra kirkegården.

Inge-Margrete Jacobsen vil fortælle om Kirkernes IntegrationsSamarbejde (KIS-Holstebro)

Menighedsplejen står bag kirkens diakonale arbejdsindsatser fra genbrug, besøgstjeneste, sorggrupper, børnegrupper for skilsmisse ramte børn og unge og meget mere.

Mød op og hør om dette vigtige arbejde. Et arbejde hvor kirken får hænder og fødder.

Menighedsplejen er først vært ved en kirkefrokost.

Derefter vil der være årsmøde og generalforsamling i menighedsplejen.
(Der fremlægges dagsorden i kirkens våbenhus og i Sognehuset)

Alle er velkommen!

Erik Ladegaard, formand for menighedsplejens bestyrelse

Erik Ladegaard Menighedsplejen Frivillige hænder Tilmeld Nyhedsmail